Over ons

Van oudsher is van Kempen een bedrijf wat gespecialiseerd is in het telen van appels en peren. In de jaren ’90 is men begonnen met het verwerken van appels. Met het aanbieden van geschilde en gesneden appels als grondstof voor de bakkerij is toen de stap gezet naar het huidige assortiment van de vers fruit afdeling.

Zowel toen als nu werd er gebruik gemaakt van grote houten fruitkisten waarin de geplukte appels en peren werden opgeslagen en vervoerd.

Vanuit deze achtergrond is begonnen met het ontwerpen en realiseren van ambachtelijke, nostalgische meubelen. Geïnspireerd door het verleden en gebaseerd op eigen ontwerp is een eigentijdse stijl ontstaan. Hierbij worden bestaande producten op een creatieve en gerecyclede manier omgevormd tot karakteristieke loungekisten en tafels.

shop giày nữthời trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautifulgiay the thao nugiay luoi nutạp chí phụ nữhardware resourcesshop giày lườithời trang nam hàn quốcgiày hàn quốcgiày nam 2015shop giày onlineáo sơ mi hàn quốcshop thời trang nam nữdiễn đàn người tiêu dùngdiễn đàn thời tranggiày thể thao nữ hcm